En del av något större

Vi har alltid arbetat med långsiktiga kundrelationer och tror på personliga möten med rådgivning efter dina unika förutsättningar. Våra rådgivare finns lokalt nära dig, var och en med precis samma mål. Att ta fram lösningar som passar just dig och ingen annan. Vi kallar det individanpassad rådgivning på riktigt.

Vi är numera en del av Garantum Wealth Management och som kund hos oss blir även du en del av något större. Med Garantum vid vår sida arbetar vi ihärdigt med visionen om att vara den främsta aktören i Norden inom individanpassad förmögenhetsrådgivning.


emblem-4

FÖRMÖGENHETSRÅDGIVNING

Vi tror på det personliga mötet. Våra rådgivare finns lokalt nära dig och deras mål är att ta fram lösningar som passar just dig och ingen annan. Vi kallar det individanpassad rådgivning på riktigt.

emblem-2

KAPITALFÖRVALTNING

Vi ser till att dina placeringar tas om hand utifrån dina unika behov. Tillsammans med Garantum har vi ett brett produkterbjudande såsom kvalitetssäkrat fondtorg, aktiehandel, strukturerade produkter och diskretionär förvaltning. Dessutom kan vi hjälpa dig med  försäkrings- och pensionsplanering samt skatt, juridik och revision via närstående partners.

emblem-forsakringar

PRIVATE BANKING

Genom våra rådgivare och Garantums expertis inom analys och förvaltning kan vi erbjuda professionell förmögenhetsrådgivning inom ramen för Private Banking. Ta del av unika och sofistikerade investeringsprodukter och förvaltningstjänster med stort engagemang.